Καλαμάτα 4-11

Σάββατο, 04 Νοεμβρίου 2023

Αμφιθέατρο "Θεόδωρος Αγγελόπουλος"
Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Καλαμάτας, Αριστομένους 95
Τηλέφωνο:
Όνομα υπευθύνου:

Facebook Event

  • Παρουσίαση βιβλίου

    "Ο τρίτος δρόμος στον κινηματογράφο" του Δρ. Ιάκωβου Παναγόπουλου

  • Michele Pennetta

    (Il Mio Corpo)

    Σκηνοθέτης  Μισέλ Πενέτα - Χώρα: Ελβετία

    Ο Όσκαρ ψάχνει παλιοσίδερα για τον πατέρα του, περνώντας τη ζωή του σε αυτοσχέδιες χωματερές. Τόσο μακριά, αλλά ταυτόχρονα πολύ κοντά, υπάρχει ο Στάνλευ, ο οποίος τακτοποιεί την εκκλησία με ένα μικρό οικονομικό αντάλλαγμα. Δεν φαίνεται να έχουν πολλά κοινά, εκτός από το συναίσθημα ότι τους «πέταξαν» μέσα σε ένα σκληρό κόσμο.

  • ( Everything you say about me - OTI VAKERESA MANGE (Romani))

    Σκηνοθέτης - Χώρα: Ελλάδα

    Ένα ξύλινο σεντούκι ανοίγει, και φανερώνει καλά κρυμμένα μυστικά. Μια βαθιά ιστορία αγάπης, ένα φονικό, και η περιπλάνηση μιας μεγάλης οικογένειας στο χώρο και στο χρόνο. Μια μακροχρόνια παρατήρηση που διατρέχει τέσσερις γενιές ξεδιπλώνει την συγκλονιστική ιστορία του πατριάρχη της οικογένειας αυτής, ο οποίος σε πολύ μικρή ηλικία απελευθερώθη...

  • Σπονδυλωτό ντοκιμαντέρ "Storylab"

  • Freddy Nicholas Vianellis

    Χρόνης Μπότσογλου «Ήμουν κι εγώ εκεί και με φίλεψαν ένα πιάτο με φακή…» (Chronis Botsoglou "I was there too and I was treated with a plate of lentil soup...")

    Σκηνοθέτης  Φρέντυ Νικόλας Βιανέλλης - Χώρα: Ελλάδα

    Ο Χρόνης Μπότσογλου ζωγράφος και λέκτορας στην ΑΣΚΤ αποκαλύπτεται μέσα από το μακροχρόνιο έργο του. Η δουλειά του ξεδιπλώνεται μέσα από τη συζήτηση με τη σύζυγό του Ελένη. Συνάδελφοι ζωγράφοι, ιστορικοί τέχνης, επιμελητές και το αδημοσίευτο έργο του συμπληρώνουν το προφίλ του ζωγράφου.

  • Lea Glob

    Απολλώνια Απολλώνια (Apolonia Apolonia)

    Σκηνοθέτης  Λία Γκλομπ - Χώρα: Πολωνία

    Όταν η Δανή σκηνοθέτις Λεά Γκλομπ συνάντησε το 2009 για πρώτη φορά την ζωγράφο Απολωνία Σοκόλ, φαινόταν να διάγει μια ζωή σαν παραμύθι. Καθώς ο καιρός περνά και ένας ιδιαίτερος δεσμός αναπτύσσεται μεταξύ της Απολλωνίας και της Λεά, γινόμαστε μάρτυρες της δημιουργικής εξέλιξης της ζωγράφου.

Eshop

Σας ευχαριστούμε που μας υποστηρίξατε.

Newsletter